producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Maatwerk

Het antwoord is: "JA" , wat is uw vraag?

Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Sommige worden door Lincsafe zelf bedacht, maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.

Lincsafe luistert naar U en beoordeelt uw cash verwerking, inventariseerd de wensen en eisen en ontwerpt een oplossing om uw cash handelingen veiliger en efficienter te maken.

Onderzoek en Ontwikkeling is een vitale functie voor Lincsafe. Meer dan 25% van ons team is gewijd aan R & D. Van software tot hardware en ook de training om u te ondersteunen. Wij kunnen alles in eigen huis uitvoeren en daarom de kwaliteit in gehele proces garanderen.

PRO historie

Vaak wordt er allereerst een mock-up (houten model) gemaakt waarmee getest en geevalueerd kan worden. Indien er voldoende getest is en aan alle wensen is voldaan gaan we de hardware en software definitief ontwerpen en volledig in eigen beheer realiseren. Op deze afbeelding ziet u de eerste mock-up van de PRO en de verschillende versies tot nu aan toe.

Grote kracht van Lincsafe is dat de hardware en software volledig in eigen beheer wordt gerealiseerd en zodoende kunnen wij snel en flexibel opereren tijdens de fabricage maar ook na plaatsing zorg dragen voor snelle service en support. 

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.