producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  cases 290
 

Praktijkcases

Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van actuele cases die in eigen huis ontwikkeld zijn en waar we trots op zijn.. Sommige worden door Lincsafe zelf bedacht, maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.


MIA en MUA muntautomaat


MUA LowRes combi LSMuntinname- en muntuitgifteautomaat

Voor Geldmaat (de samenwerking van ABNAMRO, ING en Rabobank) hebben wij in samenwerking met onze partner Brinks een tweetal automaten ontwikkeld voor het afstorten en uitgeven van muntgeld (rollen).assemblage geldmaat 2

Deze ruim 700! automaten zijn nu geïnstalleerd in Bouwmarkten als vervanging van de automaten die voorheen bij uw bank beschikbaar waren.

De automaten zijn volledig conform specificatie van Geldmaat ontworpen en gefabriceerd, inclusief extra verstevigde behuizing, op maat gemaakte PIN verificatie en een koppeling naar de meegeleverde backofficesystemen met de hoogste veiligheidsstandaards.

LINCSTATION

Lincsafe ontwikkelde in eigen beheer een automatische, intelligente en gesloten kassalade

Een gesloten kassa leidt tot meer veiligheid en minder fouten bij het geven van wisselgeld. De kassier komt niet in aanraking met het geld dus een zeer hygiënische geldafhandeling. Het systeem kan door een waarde-transporteur geleegd worden daardoor is er ook minder risico voor u en uw personeel.

Zowel de hardware als de software is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Door eerst een houten model te maken zijn alle ergonomische en praktische aspecten bekeken en daarna is door onze eigen R & D afdeling de software ontwikkeld.

Er zijn vervolgens diverse apparaten in het veld getest en inmiddels is er een balie- en een stand alone versie die zeer goed is ontvangen in de markt. 

Lincstation 2 LoRes shadow

linked in LR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het aanpassen van de zijpanelen is deze kassa aan te passen aan uw eigen inrichting en huisstyle en indien u nog geen eigen POS systeem heeft kunnen wij ook hierbij een oplossing bieden.

Weer een in eigen huis ontwikkelde toepassing waarmee we vooruit lopen in de markt van veilige Closed Cash handelingen.

Maatwerk Kiosks

CJIB tvu LR

Lincsafe bouwt de machine die u zoekt!

In samenwerking met G4S Nederland ontwikkelde Lincsafe een betaalkiosk voor cash en pinbetalingen. De eerste applicatie was een overheidsproject waarmee de gebruikers uitstaande boetes bij politiebureaus en luchthavens betalen

CJIB tvu open LR

De automaat geeft wisselgeld (munten en biljetten) en is uitgerust met een RFID lezer, kiosk printer, 4G modem en 2D barcode lezer. 

 

 

 

 

 

PIN wissel automaat

pinwissel3

Bankbiljetten wisselen?

Eind 2016 introduceerde Merlin samen met Lincsafe de pinwissel automaat PC-1. Deze automaat is ontwikkeld ten behoeve van de gamingindustrie (casino en speelhal) en biedt de volgende opties;

  • opnemen van geld van de bankrekening middels pin of nfc
  • uitbetaling in biljetten en/of munten
  • biljetten breken (wisselen van grote in kleine biljetten)
  • wisselen van biljet naar munt.

 

Lincsafe bij NYP

Bekijk deze video om meer te weten waarom deze ondernemer van NYP heeft gekozen voor een Lincsafe.

 

 

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.